MEESTER IN ZIJN VAK.

MEESTER IN ZIJN VAK.

DE NIEUWE SECUMAX 320.

Onze nieuwe specialist voor folie, kunststof strapbanden en nog veel meer. Zeer veilig, perfecte vorm en heel eenvoudig te gebruiken. Probeer hem nu!

MEER INFORMATIE
NIEUW MES:

NIEUW MES:

MARTOR MAAKT DE KARTELS.

Test nu: ons nieuwe STYROPORMES NR. 379 met kartels. Ingebouwd in de SECUNORM 380 leidt dit mes tot geweldige resultaten.

MEER INFORMATIE
VEEL NIEUW BIJ MARTOR:

VEEL NIEUW BIJ MARTOR:

NIEUW GEBOUW. NIEUW ADRES. NIEUWE NUMMERS.

Wij zijn vanaf nu te bereiken op +49 212 73870-0. Ons nieuwe adres: Lindgesfeld 28, 42653 Solingen, Duitsland.

MEER INFORMATIE
NIEUW: SECUNORM 500.

NIEUW: SECUNORM 500.

HET VEILIGHEIDSMES.

Opvolger van de legendarische SECUNORM PROFI. Met een nieuw design, perfecte ergonomie, flexibele 2-zijdige schuifknop en nog veel meer.

MEER INFORMATIE
NIEUWE PRODUCTSTRATEGIE.

NIEUWE PRODUCTSTRATEGIE.

MARTOR VERSCHERPT ZIJN PROFIEL.

Onze kerncompetentie is veilig snijden. Daarom richten wij ons voortaan nog meer op veiligheidsmessen.

MEER INFORMATIE
MARTOR VEILIGHEIDSMESSEN

MARTOR VEILIGHEIDSMESSEN

= ACTIEVE ONGEVALLENPREVENTIE.

Aanzienlijk minder snijgerelateerde verwondingen: wie zou dat niet willen? Onze veiligheidsmessen kunnen u helpen om deze uitdaging het hoofd te bieden.

MEER INFORMATIE

TOPPRODUCTEN

MARTOR YOUTUBE-KANAAL

BEURZEN


76th Annual Safety and Health Conference

Verenigde Staten van Amerika - San Antonio, Texas

intra Logistics

Mexico - Ciudad de México

KOREA INTERNATIONAL SAFETY SHOW

Korea - Seoul

MARTOR KG uit Solingen (Duitsland) is de internationaal toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige veiligheidsmessen en veiligheidsscharen. Met hun door GS gecertificeerde veiligheidstechnieken dragen de professionele hulpmiddelen bij aan een veiligere werkomgeving en aan het afnemen van het aantal snij-ongevallen. Daarom vormen ze een essentieel onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen in industrie, handel/logistiek, ambachten enz.

Ander snijgereedschap uit het MARTOR-assortiment zijn afbreekmessen, schrapers, ontbraammessen, grafische messen en scalpels. Voor alle snijproducten heeft het bedrijf uit Solingen een grote keuze aan kwaliteitsmesjes: trapeziummesjes, haakmesjes, industriële mesjes, schrapermesjes, ontbraammesjes, grafische mesjes, scalpelmesjes enz.

Net als de MARTOR-afbreekmesjes worden de MARTOR-veiligheidsmessen meestal gebruikt als universele messen om snel en betrouwbaar papier, kartonpapier en karton, folie, tapijt, PVC, rubber, leer, polystyreen en schuim te snijden, om zakgoed te openen en om strapbanden en kleefband door te snijden. Daarnaast zijn er ook MARTOR-veiligheidsmessen die specifiek worden gebruikt als foliesnijder, kartonmes of zakopener omwille van de eigenschappen van hun greep en lemmet.

Tot de veiligheidstechnieken die in de MARTOR-veiligheidsmessen ingebouwd zijn, horen het veilig verborgen mesje (SECUMAX = hoogste bescherming bij het werk), het volledig automatisch terugtrekken van de mesjes (SECUPRO = zeer hoge bescherming bij het werk) en het automatisch terugtrekken van de mesjes (SECUNORM = hoge bescherming bij het werk). Tegelijkertijd laat de continue vereenvoudiging van de mesjeswissel en de goed in de hand liggende ergonomie van het handvat van het mes bij aan de veiligheid op de werkplek, maar ook aan de efficiëntie tijdens het werk.

Om de veiligheidsmessen en -scharen, de afbreekmesjes en speciale messen veilig te bewaren en te vervoeren worden de drie nieuwe GORDELTASJES van MARTOR aanbevolen. Bij het kiezen van het juiste product en bij de correcte hantering zijn het advies van MARTOR ter plaatse en een uitgebreid aanbod aan mediale trainingen (bijv. veiligheidsposters, product- en trainingsvideo’s enz.) een goede hulp.

+49 212 73870-0