HARDWARE FAIR 2020:

HARDWARE FAIR 2020:

BUT WITHOUT MARTOR.

Due to the current situation around the Corona virus, we decided not to take part in the Cologne Hardware Fair.

MEER INFORMATIE
MODERN EN DICHT BIJ DE KLANT.

MODERN EN DICHT BIJ DE KLANT.

ONZE NIEUWBOUW IS STARTKLAAR.

De kantoren zijn ingenomen, de productie loopt. Veilig snijden heeft een nieuw adres: Lindgesfeld 28.

MEER INFORMATIE
ONZE SPECIALISTEN.

ONZE SPECIALISTEN.

NU NOG BIJZONDERDER.

Snijden met weinig ruimte? Vertrouw op de nieuwe kartonmessen van MARTOR – waarmee nu nog comfortabeler kan worden gewerkt.

MEER INFORMATIE
MEESTER IN ZIJN VAK.

MEESTER IN ZIJN VAK.

DE NIEUWE SECUMAX 320.

Onze nieuwe specialist voor folie, kunststof strapbanden en nog veel meer. Zeer veilig, perfecte vorm en heel eenvoudig te gebruiken. Probeer hem nu!

MEER INFORMATIE
NIEUW: SECUNORM 500.

NIEUW: SECUNORM 500.

HET VEILIGHEIDSMES.

Opvolger van de legendarische SECUNORM PROFI. Met een nieuw design, perfecte ergonomie, flexibele 2-zijdige schuifknop en nog veel meer.

MEER INFORMATIE
NIEUWE PRODUCTSTRATEGIE.

NIEUWE PRODUCTSTRATEGIE.

MARTOR VERSCHERPT ZIJN PROFIEL.

Onze kerncompetentie is veilig snijden. Daarom richten wij ons voortaan nog meer op veiligheidsmessen.

MEER INFORMATIE

TOPPRODUCTEN

MARTOR YOUTUBE-KANAAL

BEURZEN


SICUR

Spanje - Madrid

THE SAFETY HEALTH ENVIRONMENT SHOW

Verenigd Koninkrijk - Newcastle

National Safety at Work Event

Nederland - Rotterdam

MARTOR KG uit Solingen (Duitsland) is de internationaal toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige veiligheidsmessen en veiligheidsscharen. Met hun door GS gecertificeerde veiligheidstechnieken dragen de professionele hulpmiddelen bij aan een veiligere werkomgeving en aan het afnemen van het aantal snij-ongevallen. Daarom vormen ze een essentieel onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen in industrie, handel/logistiek, ambachten enz.

Ander snijgereedschap uit het MARTOR-assortiment zijn afbreekmessen, schrapers, ontbraammessen, grafische messen en scalpels. Voor alle snijproducten heeft het bedrijf uit Solingen een grote keuze aan kwaliteitsmesjes: trapeziummesjes, haakmesjes, industriële mesjes, schrapermesjes, ontbraammesjes, grafische mesjes, scalpelmesjes enz.

Net als de MARTOR-afbreekmesjes worden de MARTOR-veiligheidsmessen meestal gebruikt als universele messen om snel en betrouwbaar papier, kartonpapier en karton, folie, tapijt, PVC, rubber, leer, polystyreen en schuim te snijden, om zakgoed te openen en om strapbanden en kleefband door te snijden. Daarnaast zijn er ook MARTOR-veiligheidsmessen die specifiek worden gebruikt als foliesnijder, kartonmes of zakopener omwille van de eigenschappen van hun greep en lemmet.

Tot de veiligheidstechnieken die in de MARTOR-veiligheidsmessen ingebouwd zijn, horen het veilig verborgen mesje (SECUMAX = hoogste bescherming bij het werk), het volledig automatisch terugtrekken van de mesjes (SECUPRO = zeer hoge bescherming bij het werk) en het automatisch terugtrekken van de mesjes (SECUNORM = hoge bescherming bij het werk). Tegelijkertijd laat de continue vereenvoudiging van de mesjeswissel en de goed in de hand liggende ergonomie van het handvat van het mes bij aan de veiligheid op de werkplek, maar ook aan de efficiëntie tijdens het werk.

Om de veiligheidsmessen en -scharen, de afbreekmesjes en speciale messen veilig te bewaren en te vervoeren worden de drie nieuwe GORDELTASJES van MARTOR aanbevolen. Bij het kiezen van het juiste product en bij de correcte hantering zijn het advies van MARTOR ter plaatse en een uitgebreid aanbod aan mediale trainingen (bijv. veiligheidsposters, product- en trainingsvideo’s enz.) een goede hulp.

+49 212 73870-0