PRESTATIE²:

PRESTATIE²:

SECUNORM 525 EN SECUNORM 540.

Robuuste aluminium greep, razendsnelle blade retraction, slimme mesjeswissel, enorm grote snijdieptes. Kortom, twee echte krachtpatsers!

MEER INFORMATIE
CONTACTVRIJ ADVIES?

CONTACTVRIJ ADVIES?

NIEUW: DE MARTOR DIAGNOSE OP AFSTAND.

Hebt u een snijprobleem, maar wilt u in tijden van corona niemand binnenlaten in uw bedrijf? Wij helpen u op veilige afstand: ferndiagnose@martor.de.

MEER INFORMATIE
BLIJF GEZOND.

BLIJF GEZOND.

WIJ BEKOMMEREN ONS OM UW VEILIGHEID.

In tijden van het coronavirus bekommert MARTOR zich om de gezondheid van medewerkers, klanten en partners.

MEER INFORMATIE
STAAL OF KERAMIEK?

STAAL OF KERAMIEK?

U HEBT DE KEUZE.

Nu nieuw bij MARTOR: onze hoogwaardige keramische mesjes. Lang scherp en flexibel te gebruiken in geselecteerde MARTOR-grepen.

MEER INFORMATIE
VERRASSING GEGARANDEERD.

VERRASSING GEGARANDEERD.

DE NIEUWE SECUNORM 300.

Ondanks dat hij slechts 52 gram weegt, is dit veiligheidsmes bijzonder veelzijdig, comfortabel en ergonomisch: onze nieuwe allrounder, de SECUNORM 300.

MEER INFORMATIE
MEESTER IN ZIJN VAK.

MEESTER IN ZIJN VAK.

DE NIEUWE SECUMAX 320.

Onze nieuwe specialist voor folie, kunststof strapbanden en nog veel meer. Zeer veilig, perfecte vorm en heel eenvoudig te gebruiken. Probeer hem nu!

MEER INFORMATIE

TOP PRODUCTS

MARTOR YOUTUBE-KANAAL

BEURZEN


National Safety at Work Event

Nederland - Rotterdam

Empack

Nederland - Den Bosch

The HEALTH & SAFETY Event

Verenigd Koninkrijk - Birmingham

MARTOR KG uit Solingen (Duitsland) is de internationaal toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige veiligheidsmessen en veiligheidsscharen. Met hun door GS gecertificeerde veiligheidstechnieken dragen de professionele hulpmiddelen bij aan een veiligere werkomgeving en aan het afnemen van het aantal snij-ongevallen. Daarom vormen ze een essentieel onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen in industrie, handel/logistiek, ambachten enz.

Ander snijgereedschap uit het MARTOR-assortiment zijn afbreekmessen, schrapers, ontbraammessen, grafische messen en scalpels. Voor alle snijproducten heeft het bedrijf uit Solingen een grote keuze aan kwaliteitsmesjes: trapeziummesjes, haakmesjes, industriële mesjes, schrapermesjes, ontbraammesjes, grafische mesjes, scalpelmesjes enz.

Net als de MARTOR-afbreekmesjes worden de MARTOR-veiligheidsmessen meestal gebruikt als universele messen om snel en betrouwbaar papier, kartonpapier en karton, folie, tapijt, PVC, rubber, leer, polystyreen en schuim te snijden, om zakgoed te openen en om strapbanden en kleefband door te snijden. Daarnaast zijn er ook MARTOR-veiligheidsmessen die specifiek worden gebruikt als foliesnijder, kartonmes of zakopener omwille van de eigenschappen van hun greep en lemmet.

Tot de veiligheidstechnieken die in de MARTOR-veiligheidsmessen ingebouwd zijn, horen het veilig verborgen mesje (SECUMAX = hoogste bescherming bij het werk), het volledig automatisch terugtrekken van de mesjes (SECUPRO = zeer hoge bescherming bij het werk) en het automatisch terugtrekken van de mesjes (SECUNORM = hoge bescherming bij het werk). Tegelijkertijd laat de continue vereenvoudiging van de mesjeswissel en de goed in de hand liggende ergonomie van het handvat van het mes bij aan de veiligheid op de werkplek, maar ook aan de efficiëntie tijdens het werk.

Om de veiligheidsmessen en -scharen, de afbreekmesjes en speciale messen veilig te bewaren en te vervoeren worden de drie nieuwe GORDELTASJES van MARTOR aanbevolen. Bij het kiezen van het juiste product en bij de correcte hantering zijn het advies van MARTOR ter plaatse en een uitgebreid aanbod aan mediale trainingen (bijv. veiligheidsposters, product- en trainingsvideo’s enz.) een goede hulp.

+49 212 73870-0