MARTOR SHARPENS ITS PROFILE.

MARTOR SHARPENS ITS PROFILE.

MUCH MORE FOCUS ON SAFETY KNIVES.

Our core competence is safe cutting. In the future, we will therefore be focusing much more closely on "safety knives".

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Karcsú kialakítás.

Karcsú kialakítás.

Nagy teljesítmény.

Az új SECUMAX 145 teljesen biztonságos, rendkívül sokoldalú és alig 12 grammjával meglepően könnyű. Ne csodálkozzon … próbálja ki!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A VASTAG KARTON SEM AKADÁLY.

A VASTAG KARTON SEM AKADÁLY.

AZ ÚJ SECUPRO 625.

Prémium kategóriájú markolatkapcsolós vágónk több mint 2 cm-es vágási mélységgel és teljesen automatikus pengevisszahúzással. Az idei német formatervezési díj, a German Design Award 2016 nyertese.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
VÁGÓSZERSZÁMAI?

VÁGÓSZERSZÁMAI?

MÉLTÓ HELYEN.

Vágószerszámai három új övtáskánk (S,M és L) valamelyikében otthonra lelnek. Pontosan illeszkednek, strapabírók és rugalmasan rakodhatók.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
MARTOR BIZTONSÁGI VÁGÓK

MARTOR BIZTONSÁGI VÁGÓK

= AKTÍV BALESETMEGELŐZÉS.

Ki ne szeretné jelentősen csökkenteni a vágással kapcsolatos balesetek számát? Biztonsági vágóink segítenek megoldani ezt a problémát.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
MARTOR-SZOLGÁLTATÁSOK.

MARTOR-SZOLGÁLTATÁSOK.

KIVÁLÓ TERMÉKEKHEZ KIVÁLÓ SZOLGÁLTATÁS JÁR.

Csak akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is elégedett. Éppen ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeihez illeszkedő szolgáltatásokat kínáljunk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

KIEMELT TERMÉKEK

MARTOR YOUTUBE CSATORNA

KIÁLLÍTÁSOK


Simposio Manufactura y Autopartes

Mexikó - Queretaro

Tennessee Safety & Health Congress

Amerikai Egyesült Államok - Nashville, Tennessee

INTERSEC

Argentína - Buenos Aires

HASZNOS HIVATKOZÁSOK

A solingeni MARTOR KG piacvezető nemzetközi cég a biztonsági kések és a biztonsági ollók gyártásának és forgalmazásának területén. A GS (bevizsgált biztonság) tanúsítvánnyal ellátott biztonsági technológiák a profi termékeknek magasabb munkabiztonságot nyújtanak és csökkentik a vágási balesetek kockázatát. Ezért a biztonsági felszerelés lényeges részét képezik az iparban, a kereskedelemben/logisztikában, a barkácsolásnál stb.

A MARTOR kínálat további vágóeszközei az ipari kések, felülettisztítók, sorjázó kések, grafikai eszközök és vágók. A solingeni székhelyű cég mindenfajta vágóeszközhöz minőségi pengék nagy választékát kínálja:  trapéz pengék, horgos pengék, ipari pengék, kaparó pengék, sorjázó pengék, pengék grafikai célokra, szikepengék, stb.

Ahogyan a MARTOR cutter késeket, ugyanúgy a MARTOR biztonsági késeket is leginkább univerzális késként használják – papír, papírlemez, karton, fólia, szőnyeg, pvc, gumi, bőr, styropor és habszivacs gyors és megbízható vágásához, zsákok kinyitásához, valamint szalagpántok és ragasztószalagok átvágásához. Emellett vannak olyan MARTOR biztonsági kések is, amelyek markolati és penge tulajdonságaik miatt kifejezetten fóliavágóként, kartonnyítóként vagy zsákbontóként használhatók.

A MARTOR biztonsági késekbe beépített biztonsági technikák közé tartozik a rejtett penge (SECUMAX = legmagasabb munkabiztonság), a teljesen automatikus pengevisszahúzás (SECUPRO = nagyon magas munkabiztonság) és az automatikus pengevisszahúzás (SECUNORM = magas munkavédelem). Ugyanakkor a folyamatosan egyszerűsödő pengecsere és a késmarkolatok kézre álló ergonómiája növeli a munkabiztonságot és támogatják a munka hatékonyságát is.

A biztonsági kések és ollók, ipari kések és speciális kések biztonságos tárolása és szállítása érdekében ajánljuk ezen felül a MARTOR három új ÖVTÁSKÁJÁT.  A megfelelő termék kiválasztásában és a helyes kezelésben segítenek a MARTOR helyben nyújtott tanácsadásai és széleskörű oktatási anyagai (pl. biztonsági poszter, termék- és tréning videók, stb.).

+49 212 25805-0