HARDWARE FAIR 2020:

HARDWARE FAIR 2020:

BUT WITHOUT MARTOR.

Due to the current situation around the Corona virus, we decided not to take part in the Cologne Hardware Fair.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
MODERN ÉS ÜGYFÉLKÖZELI KIALAKÍTÁS.

MODERN ÉS ÜGYFÉLKÖZELI KIALAKÍTÁS.

AZ ÚJ ÉPÜLETÜNK BEVETÉSRE KÉSZ.

Az irodákba beköltöztünk, a termelés elindult. A biztonságos vágástechnika új telephelye mostantól a Lindgesfeld 28.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A SPECIALISTÁINK.

A SPECIALISTÁINK.

MOST MÉG KÜLÖNLEGESEBBEK.

Igen szűk helyeken kell vágnia? Használja a MARTOR új kártyakéseit – ezekkel most még kényelmesebben dolgozhat.

MESTER A SZAKMÁBAN.

MESTER A SZAKMÁBAN.

AZ ÚJ SECUMAX 320.

Cégünk új vágásspecialistája fóliák, műanyag pántolószalagok és számos egyéb anyag vágásához. Rendkívül biztonságos, tökéletesen formált és könnyen kezelhető. Próbálja ki most!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
ÚJ: SECUNORM 500.

ÚJ: SECUNORM 500.

A BIZTONSÁGI KÉS.

A legendás SECUNORM PROFI utódja. Új kialakítás, tökéletes ergonómia, rugalmas, kétoldalú pengekitoló és sok más hasznos funkció.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
ÚJ TERMÉKSTRATÉGIA.

ÚJ TERMÉKSTRATÉGIA.

A MARTOR TOVÁBB ERŐSITI PROFILJÁT.

Fő kompetenciánk a biztonságos vágás. Ezért a jövőben még inkább a "biztonsági kések" területre összpontosítunk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

KIEMELT TERMÉKEK

MARTOR YOUTUBE CSATORNA

KIÁLLÍTÁSOK


SICUR

Spanyolország - Madrid

THE SAFETY HEALTH ENVIRONMENT SHOW

Egyesült Királyság - Newcastle

National Safety at Work Event

Hollandia - Rotterdam

HASZNOS HIVATKOZÁSOK

A solingeni MARTOR KG piacvezető nemzetközi cég a biztonsági kések és a biztonsági ollók gyártásának és forgalmazásának területén. A GS (bevizsgált biztonság) tanúsítvánnyal ellátott biztonsági technológiák a profi termékeknek magasabb munkabiztonságot nyújtanak és csökkentik a vágási balesetek kockázatát. Ezért a biztonsági felszerelés lényeges részét képezik az iparban, a kereskedelemben/logisztikában, a barkácsolásnál stb.

A MARTOR kínálat további vágóeszközei az ipari kések, felülettisztítók, sorjázó kések, grafikai eszközök és vágók. A solingeni székhelyű cég mindenfajta vágóeszközhöz minőségi pengék nagy választékát kínálja:  trapéz pengék, horgos pengék, ipari pengék, kaparó pengék, sorjázó pengék, pengék grafikai célokra, szikepengék, stb.

Ahogyan a MARTOR cutter késeket, ugyanúgy a MARTOR biztonsági késeket is leginkább univerzális késként használják – papír, papírlemez, karton, fólia, szőnyeg, pvc, gumi, bőr, styropor és habszivacs gyors és megbízható vágásához, zsákok kinyitásához, valamint szalagpántok és ragasztószalagok átvágásához. Emellett vannak olyan MARTOR biztonsági kések is, amelyek markolati és penge tulajdonságaik miatt kifejezetten fóliavágóként, kartonnyítóként vagy zsákbontóként használhatók.

A MARTOR biztonsági késekbe beépített biztonsági technikák közé tartozik a rejtett penge (SECUMAX = legmagasabb munkabiztonság), a teljesen automatikus pengevisszahúzás (SECUPRO = nagyon magas munkabiztonság) és az automatikus pengevisszahúzás (SECUNORM = magas munkavédelem). Ugyanakkor a folyamatosan egyszerűsödő pengecsere és a késmarkolatok kézre álló ergonómiája növeli a munkabiztonságot és támogatják a munka hatékonyságát is.

A biztonsági kések és ollók, ipari kések és speciális kések biztonságos tárolása és szállítása érdekében ajánljuk ezen felül a MARTOR három új ÖVTÁSKÁJÁT.  A megfelelő termék kiválasztásában és a helyes kezelésben segítenek a MARTOR helyben nyújtott tanácsadásai és széleskörű oktatási anyagai (pl. biztonsági poszter, termék- és tréning videók, stb.).

+49 212 73870-0