A LOT OF NEWS AT MARTOR:

A LOT OF NEWS AT MARTOR:

NEW BUILDING. NEW ADDRESS. NEW NUMBERS.

You can reach us with immediate effect under +49 212 73870-0. Our new postal address: Lindgesfeld 28, D-42653 Solingen. Heider Hof 60 will remain our delivery address for the time being.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
ÚJ: SECUNORM 500.

ÚJ: SECUNORM 500.

A BIZTONSÁGI KÉS.

A legendás SECUNORM PROFI utódja. Új kialakítás, tökéletes ergonómia, rugalmas, kétoldalú pengekitoló és sok más hasznos funkció.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
TÖKÉLETES KEZELÉS.

TÖKÉLETES KEZELÉS.

MINDEN OLDALRÓL.

Egy örökzöld megújult formában: a 3 oldali pengekinyomóval rendelkező SECUPRO MAXISAFE most még könnyebben kezelhető és még ergonomikusabb lett.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
ÚJ TERMÉKSTRATÉGIA.

ÚJ TERMÉKSTRATÉGIA.

A MARTOR TOVÁBB ERŐSITI PROFILJÁT.

Fő kompetenciánk a biztonságos vágás. Ezért a jövőben még inkább a "biztonsági kések" területre összpontosítunk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Karcsú kialakítás.

Karcsú kialakítás.

Nagy teljesítmény.

Az új SECUMAX 145 teljesen biztonságos, rendkívül sokoldalú és alig 12 grammjával meglepően könnyű. Ne csodálkozzon … próbálja ki!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
MARTOR BIZTONSÁGI VÁGÓK

MARTOR BIZTONSÁGI VÁGÓK

= AKTÍV BALESETMEGELŐZÉS.

Ki ne szeretné jelentősen csökkenteni a vágással kapcsolatos balesetek számát? Biztonsági vágóink segítenek megoldani ezt a problémát.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

KIEMELT TERMÉKEK

MARTOR YOUTUBE CSATORNA

KIÁLLÍTÁSOK


Industriële Veiligheid

Hollandia - Utrecht

IntraLogisteX

Egyesült Királyság - Coventry

The SHE Show North East

Egyesült Királyság - Newcastle

HASZNOS HIVATKOZÁSOK

A solingeni MARTOR KG piacvezető nemzetközi cég a biztonsági kések és a biztonsági ollók gyártásának és forgalmazásának területén. A GS (bevizsgált biztonság) tanúsítvánnyal ellátott biztonsági technológiák a profi termékeknek magasabb munkabiztonságot nyújtanak és csökkentik a vágási balesetek kockázatát. Ezért a biztonsági felszerelés lényeges részét képezik az iparban, a kereskedelemben/logisztikában, a barkácsolásnál stb.

A MARTOR kínálat további vágóeszközei az ipari kések, felülettisztítók, sorjázó kések, grafikai eszközök és vágók. A solingeni székhelyű cég mindenfajta vágóeszközhöz minőségi pengék nagy választékát kínálja:  trapéz pengék, horgos pengék, ipari pengék, kaparó pengék, sorjázó pengék, pengék grafikai célokra, szikepengék, stb.

Ahogyan a MARTOR cutter késeket, ugyanúgy a MARTOR biztonsági késeket is leginkább univerzális késként használják – papír, papírlemez, karton, fólia, szőnyeg, pvc, gumi, bőr, styropor és habszivacs gyors és megbízható vágásához, zsákok kinyitásához, valamint szalagpántok és ragasztószalagok átvágásához. Emellett vannak olyan MARTOR biztonsági kések is, amelyek markolati és penge tulajdonságaik miatt kifejezetten fóliavágóként, kartonnyítóként vagy zsákbontóként használhatók.

A MARTOR biztonsági késekbe beépített biztonsági technikák közé tartozik a rejtett penge (SECUMAX = legmagasabb munkabiztonság), a teljesen automatikus pengevisszahúzás (SECUPRO = nagyon magas munkabiztonság) és az automatikus pengevisszahúzás (SECUNORM = magas munkavédelem). Ugyanakkor a folyamatosan egyszerűsödő pengecsere és a késmarkolatok kézre álló ergonómiája növeli a munkabiztonságot és támogatják a munka hatékonyságát is.

A biztonsági kések és ollók, ipari kések és speciális kések biztonságos tárolása és szállítása érdekében ajánljuk ezen felül a MARTOR három új ÖVTÁSKÁJÁT.  A megfelelő termék kiválasztásában és a helyes kezelésben segítenek a MARTOR helyben nyújtott tanácsadásai és széleskörű oktatási anyagai (pl. biztonsági poszter, termék- és tréning videók, stb.).

+49 212 73870-0