NIEUWE PRODUCTSTRATEGIE.

NIEUWE PRODUCTSTRATEGIE.

MARTOR VERSCHERPT ZIJN PROFIEL.

Onze kerncompetentie is veilig snijden. Daarom richten wij ons voortaan nog meer op veiligheidsmessen.

MEER INFORMATIE
Slank formaat.

Slank formaat.

Krachtige prestaties.

De nieuwe SECUMAX 145 is verbazingwekkend veilig, verbluffend veelzijdig en met een gewicht van slechts 12 gram verrassend licht. Dus: laat u niet alleen verbazen, maar probeer hem uit!

MEER INFORMATIE
DOOR DIK EN DUN.

DOOR DIK EN DUN.

DE NIEUWE SECUPRO 625.

Ons premium tanggreep mes met een snijdiepte van meer dan 2 cm en fully automatic blade retraction. Winnaar van de German Design Award 2016 !

MEER INFORMATIE
UW SNIJGEREEDSCHAP?

UW SNIJGEREEDSCHAP?

ZE HEBBEN HUN PLEK VERDIEND.

Het beste natuurlijk in één van onze drie nieuwe GORDELTASJES S, M en L. Ze passen perfect, zijn robuust en flexibel uit te rusten.

MEER INFORMATIE
MARTOR VEILIGHEIDSMESSEN

MARTOR VEILIGHEIDSMESSEN

= ACTIEVE ONGEVALLENPREVENTIE.

Aanzienlijk minder snijgerelateerde verwondingen: wie zou dat niet willen? Onze veiligheidsmessen kunnen u helpen om deze uitdaging het hoofd te bieden.

MEER INFORMATIE
MARTOR-DIENSTEN.

MARTOR-DIENSTEN.

COMPATIBEL MET GOEDE PRODUCTEN.

Wij zijn maar tevreden wanneer u dat bent. Dat is de reden waarom we het allerhoogste belang hechten aan het aanbieden van op maat gemaakte diensten.

MEER INFORMATIE

TOPPRODUCTEN

MARTOR YOUTUBE-KANAAL

BEURZEN


Simposio Manufactura y Autopartes

Mexico - Queretaro

Tennessee Safety & Health Congress

Verenigde Staten van Amerika - Nashville, Tennessee

INTERSEC

Argentinië - Buenos Aires

MARTOR KG uit Solingen (Duitsland) is de internationaal toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige veiligheidsmessen en veiligheidsscharen. Met hun door GS gecertificeerde veiligheidstechnieken dragen de professionele hulpmiddelen bij aan een veiligere werkomgeving en aan het afnemen van het aantal snij-ongevallen. Daarom vormen ze een essentieel onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen in industrie, handel/logistiek, ambachten enz.

Ander snijgereedschap uit het MARTOR-assortiment zijn afbreekmessen, schrapers, ontbraammessen, grafische messen en scalpels. Voor alle snijproducten heeft het bedrijf uit Solingen een grote keuze aan kwaliteitsmesjes: trapeziummesjes, haakmesjes, industriële mesjes, schrapermesjes, ontbraammesjes, grafische mesjes, scalpelmesjes enz.

Net als de MARTOR-afbreekmesjes worden de MARTOR-veiligheidsmessen meestal gebruikt als universele messen om snel en betrouwbaar papier, kartonpapier en karton, folie, tapijt, PVC, rubber, leer, polystyreen en schuim te snijden, om zakgoed te openen en om strapbanden en kleefband door te snijden. Daarnaast zijn er ook MARTOR-veiligheidsmessen die specifiek worden gebruikt als foliesnijder, kartonmes of zakopener omwille van de eigenschappen van hun greep en lemmet.

Tot de veiligheidstechnieken die in de MARTOR-veiligheidsmessen ingebouwd zijn, horen het veilig verborgen mesje (SECUMAX = hoogste bescherming bij het werk), het volledig automatisch terugtrekken van de mesjes (SECUPRO = zeer hoge bescherming bij het werk) en het automatisch terugtrekken van de mesjes (SECUNORM = hoge bescherming bij het werk). Tegelijkertijd laat de continue vereenvoudiging van de mesjeswissel en de goed in de hand liggende ergonomie van het handvat van het mes bij aan de veiligheid op de werkplek, maar ook aan de efficiëntie tijdens het werk.

Om de veiligheidsmessen en -scharen, de afbreekmesjes en speciale messen veilig te bewaren en te vervoeren worden de drie nieuwe GORDELTASJES van MARTOR aanbevolen. Bij het kiezen van het juiste product en bij de correcte hantering zijn het advies van MARTOR ter plaatse en een uitgebreid aanbod aan mediale trainingen (bijv. veiligheidsposters, product- en trainingsvideo’s enz.) een goede hulp.

+49 212 25805-0